Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

σου αρέσει η Αθήνα?

Μένω στην Αθήνα τα τελευταία 13 χρόνια από το 1ο έτος της σχολής μου. Σε αντίθεση με όσα λένε πολλοί εμένα μου αρέσει η Αθήνα. Μπορείς να κάνεις πολλά, θέατρο, μουσικές σκηνές .

Μπορείς να απολαύσεις ένα ήρεμο πρωινό κυριακάτικο καφέ στα σοκάκια της πλάκας ή νυχτερινές διαδρομές με αυτοκίνητο στους δρόμους της. Βέβαια δεν είναι η τέλεια πόλη, όπως κάθε μεγάλη πόλη έχει και τα αρνητικά της, κίνηση, καυσαέριο, σκουπίδια, αποξένωση αλλά νομίζω όχι σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο. Ακόμη θα βρεις άγνωστους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν ή θα σου πουν μια καλημέρα. Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω, έχω στο μυαλό μου νύχτα Κυριακής προς ξημέρωμα Δευτέρας που επέστρεφα σπίτι και χάζευα έξω από το παράθυρο του ταξί την ηρεμία και τη ομορφιά της τη νύχτα.........

Kατερίνα, 31 ετών, marketing associate

athens post ruins -ppt - slide 9

athens post ruins -ppt - slide 8

athens post ruins -ppt - slide 7 - SWOT analysis -threats

athens post ruins -ppt - slide 6 - SWOT analysis -opportunities

athens post ruins -ppt - slide 5 - SWOT analysis -weeknesses

athens post ruins -ppt - slide 4 - SWOT analysis -strengths

athens post ruins -ppt - slide 3 - SWOT analysis

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ένας "διαφορετικός" τουριστικός οδηγός

και ξαφνικά μια θεατρική παράσταση...

περίπατος στην Αθήνα

Ισλαμική τέχνη

η ταράτσα του μουσείου Ισλαμικής τέχνης

παραδοσιακό καφενείο του Μουσείου Ισλαμικής τέχνης

Σε ένα από τα σημεία της παλιάς πόλης των Αθηνών, την περιοχή του Κεραμεικού, βρίσκεται το παραδοσιακό καφενείο του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης, που μπροστά του απλώνεται πανοραμικά η πόλη της Αθήνας, από την Ακρόπολη και την Πνύκα μέχρι το νεκροταφείο του Κεραμεικού και τον Πειραιά. Την Τετάρτη που το Μουσείο είναι ανοικτό έως τις 9:00 μμ, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.

street art, τεχνόπολις

street art, τεχνόπολις

street art, θησείο, κτίριο ΗΣΑΠ